Is de online communicatie in jouw organisatie effectief? Of vind je zelf dat er wel wat mag verbeteren, maar weet je niet precies hoe je dat moet aanpakken? Een frisse blik van buiten kan helpen. Met onze (gratis) communicatiescan leggen we jouw online communicatie onder de loep. Wat gaat er goed? Wat kan beter? We vertellen je wat ons opvalt en je krijgt ook gelijk een paar praktische tips zodat je direct aan de slag kunt.

waarom zou je continu communiceren?

Of je nou een product of een dienst levert, in de sales of in de consultancy zit of intern de boel draaiende houdt: het komt uiteindelijk aan op communicatie. Hoe beter je communicatie is georganiseerd, hoe vlotter allerlei processen verlopen en hoe beter je in staat bent je werk goed te doen. Misschien heb je klanten zat en zie je voor jullie bedrijf niet direct noodzaak om je diensten of producten beter te profileren. Dat kan natuurlijk veranderen! Zijn jullie er dan klaar voor?

Realiseer je dat je een top of mind positie niet even snel hebt opgebouwd.

doe de scan!

Hoe zijn de communicatietaken verdeeld in jouw bedrijf? Wordt dat werk consequent en op de goede manier opgepakt? Is er een duidelijk plan en weet je zeker of je boodschap helder overkomt? Vraag dan de gratis communicatiescan aan. Wij kijken als buitenstaander met heel andere ogen naar hoe jij online overkomt. Ben je actief genoeg? Weten anderen je makkelijk te vinden? Onze quickscan is helemaal vrijblijvend.

NIEUWSGIERIG?

Alles kan. Maar hoe werkt het precies?
Kijk eens in onze kennisbank met whitepapers, tips & trucs en andere knowhow die je zo gratis kunt downloaden.

ALTIJD UP-TO-DATE?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief - ben je altijd direct op de hoogte.

↓            ↓           ↓
Communicatie voor Doeners logo