De trainingen van Communicatie voor Doeners zijn op zichzelf staande modules die je los van elkaar kunt volgen. Je kunt één module kiezen of meerdere: dat hangt helemaal af van welke kennis jij en je collega's zoeken. En ook hoe de communicatie in je bedrijf nu loopt. Door verschillende modules slim te combineren kun je de online communicatie van je bedrijf optimaliseren.

Wel is voor een aantal modules enige basiskennis van online communicatie noodzakelijk. Neem contact met ons op als je twijfelt of als je daar meer over wilt weten. Sowieso zijn alle trainingen maatwerk en zoveel mogelijk afgestemd op de situatie in jouw bedrijf.

KOSTEN*
  • 1 module: € 695 voor 1-2 personen
  • 2 modules: € 1095 voor 1-2 personen
  • 3 modules: € 1495 voor 1-2 personen
  • 4 modules: € 1895 voor 1-2 personen

 

Vanaf 3 personen rekenen we per persoon en per module € 95 extra.
Rekenvoorbeeld: Volg je 2 modules met 4 personen dan komt dat in totaal neer op € 1095 + € 380
(2 personen x 2 modules x € 95) = € 1475

*Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, locatiekosten en eventuele catering.

TIJD
  • Elke module duurt één dagdeel (3,5 uur - inclusief een korte pauze)
  • Aantal deelnemers: 1 - 6

 

Wil je met zeven of meer collega's een training volgen? Dat kan ook!
Bel of mail ons - we bespreken graag alle ins en outs met je.

ONZE AANPAK

We leren jou hoe je zonder specialistische communicatiekennis toch een stevige basis neerzet voor een effectieve onlinecommunicatiestrategie van je bedrijf. Ook laten we je zien hoe je daar direct en heel praktisch mee aan de slag kunt. STARTEN, DOEN en VOLHOUDEN dus. Daarom zijn al onze trainingen interactief en praktijkgericht. We delen bewezen en actuele kennis met je én bekende en minder bekende valkuilen.

DRIE VORMEN
  • Workshop: de nadruk ligt op doen. Je neemt je laptop mee en na wat uitleg van ons ga je meteen aan de slag. We helpen je daarbij, geven direct concrete feedback en praktische adviezen zodat je ook na de workshop makkelijk verder kunt.
  • Training: een combinatie van leren, inspireren én oefenen. We laten veel voorbeelden zien, bespreken tijdbesparende tools en geven je ook concrete tips en praktische oefeningen. Na de training kun je wat je geleerd hebt in je bedrijf uitrollen en implementeren. Zo maak je een vliegende start!
  • Brainstormsessie: de nadruk ligt op kennis delen, inspireren en veel ideeën genereren. Met de uitkomsten kun je je online communicatie verder professionaliseren.
DE PERFECTE MIX

Je kunt kiezen voor een totaalpakket maar met een slimme combi kun je snel stappen zetten.
Anderen kozen bijvoorbeeld voor:

Contentplan + LinkedIn + Go Social

Kern: 7-stappenplan + Online Communicatieplan

Klantreis + Branding

Weten welke modules het beste bij jullie situatie aansluiten? We denken graag met je mee! Bel of mail voor een advies op maat.

 

 

 

 

TIP!

Het loont om met meerdere collega’s tegelijk een training te volgen. Dan kun je elkaar helpen of vervangen bij de uitrol en implementatie van jullie online communicatie. Precies om die reden hebben we de trainingen extra aantrekkelijk gemaakt voor meerdere deelnemers.

 

 

 

Communicatie voor Doeners logo