ONZE PASSIE

Wij houden van doeltreffende communicatie. Net zoals veel ondernemers trouwens. De gemiddelde ondernemer weet zelf heel duidelijk wat hij doet en hoe hij anderen kan helpen. Dat vertelt hij je dan ook met veel enthousiasme, maar zijn passie gaat wel uit naar zijn vak. Hij wil gewoon aan de slag; niet praten maar poetsen. Toch ontkomt geen enkele ondernemer eraan om zijn verhaal te vertellen. Communiceren is een must, zeker nu.

Wij leren ondernemers hoe ze op een slimme manier de online communicatie van hun bedrijf inrichten. Hoe ze er structuur aan geven en een goed plan ontwerpen. Zodat ze er niet onnodig veel tijd aan kwijt zijn. En dat het de moeite waard is, omdat ze gezien worden.

Yu-lien

Begin met een doelgericht plan, dan kun je meteen aan de slag! 


Yü-lien overziet als marketingstrateeg het grote plaatje. Broedt vandaaruit op een slimme aanpak die resultaat biedt. En vertaalt dat naar de praktijk van haar klanten. Haar brede blik en open instelling resulteren in slimme oplossingen. Ze werkte bij bedrijven als Citroën Nederland, DeAgostini Uitgevers en Boehringer Ingelheim. Nu helpt ze als zelfstandig marketingstrateeg organisaties om zich beter te onderscheiden en te positioneren. "Ik zie veel mensen worstelen met de continuïteit van hun communicatie. Ik vind het super om te laten zien hoe een goed plan daarbij kan helpen!"


Isabelle houdt van duidelijk. Ze geeft altijd eerlijke en opbouwende feedback. Haar recht-door-zee instelling en pragmatische aanpak zorgen ervoor dat je tot een oplossing komt die bij je past. Met Brus TEKST geeft ze schrijftrainingen en workshops. Ook adviseert ze bedrijven over hoe ze hun teksten op websites, in brochures en in vakbladen kunnen verbeteren, of ze schrijft die zelf. "Ik zie dat veel mensen tegen het schrijven opzien - ik vind het geweldig om die stress bij ze weg te nemen."

Isabelle

Met een goed verhaal maak je echt wat los!