Wij houden van doeltreffende communicatie. Net zoals veel ondernemers trouwens. De gemiddelde ondernemer weet zelf heel duidelijk wat hij doet en hoe hij anderen kan helpen. Samen met zijn medewerkers kan hij met veel enthousiasme vertellen over de diensten en of producten van zijn bedrijf. Hij wil gewoon aan de slag; niet praten maar poetsen. Toch ontkomt geen enkele ondernemer eraan om zijn verhaal te vertellen. Of je nu in contact wilt komen én blijven met nieuwe opdrachtgevers, medewerkers of andere relaties. Communiceren is een must, zeker nu.

Wij leren ondernemers hoe ze op een slimme manier de online communicatie van hu bedrijf inrichten. Hoe ze er structuur aan geven en een goed plan ontwerpen. Zodat ze er niet onnodig veel tijd aan kwijt zijn. En dat het de moeite waard is, omdat ze gezien worden.

Begin met een doelgericht plan,
dan kun je meteen aan de slag! 


Yü-lien overziet als marketingstrateeg het grote plaatje. Broedt van daaruit op een slimme aanpak die resultaat biedt. En vertaalt dat naar de praktijk van haar klanten. Haar scherpe blik en positieve instelling resulteren in slimme oplossingen. Ze heeft veel ervaring als marketing-communicatiestrateeg in o.a. onderwijs, mobiliteit, media- en uitgeverij. Als zelfstandig marketingstrateeg helpt zij organisaties & mensen om hun eigen (merk)identiteit te ontdekken, uit te dragen en een onderscheidende positionering te ontwikkelen. "Ik zie veel mensen worstelen met (online) communicatie. Ik vind het super om te laten zien hoe een goed plan daarbij helpt!"


Isabelle houdt van duidelijk. Ze geeft altijd eerlijke en opbouwende feedback. Haar recht-door-zee instelling en pragmatische aanpak zorgen ervoor dat je tot een oplossing komt die bij je past. Met Brus TEKST geeft ze schrijftrainingen en workshops. Ook adviseert ze bedrijven over hoe ze hun teksten op websites, in brochures en in vakbladen kunnen verbeteren, of ze schrijft die zelf. "Ik zie dat veel mensen tegen het schrijven opzien - ik vind het geweldig om die stress bij ze weg te nemen."

Met een goed verhaal maak je echt wat los!