Je LinkedIn-profiel is veel meer dan een online CV. Op LinkedIn kun je je deskundigheid, je werkervaring en je netwerk goed inzetten om je professionele ambities te verwezenlijken. De kracht van LinkedIn zit hem namelijk in de interactie tussen professionals, werkzoekenden, bedrijven en investeerders. Ze wisselen ideeën uit of genereren ze aandacht voor specifieke diensten en producten.

Hoe zorg je ervoor dat LinkedIn ook voor jou en je bedrijf gaat werken?

voor wie

Alle medewerkers en managers bij bedrijven die meer uit hun LinkedIn-profiel willen halen en een actieve bijdrage willen leveren aan de online zichtbaarheid van hun organisatie op LinkedIn.

workshop

Je leert hoe je LinkedIn optimaal inzet voor jou en je bedrijf. Is je profiel volledig en up-to-date? Kun je informatie toevoegen die jouw deskundigheid en vakkennis beter onderstreept? Is je netwerk op orde? Wat doe je met je bedrijfspagina? En natuurlijk: hoe (inter)actief ben je op dit platform? Door te focussen op wat je wilt bereiken en wat je daarvoor moet doen maak je van LinkedIn niet alleen je interactiefste CV, maar ook je effectiefste.

wat kun je ermee

LinkedIn is hét online platform waar je met professionals vanuit de hele wereld en uit alle vakgebieden kennis deelt, ideeën kunt toetsen op haalbaarheid, anderen inspireert en ervaringen uitwisselt. Door die interactie is LinkedIn van onschatbare waarde voor wie op professioneel vlak serieuze stappen wil zetten. Met 771.000 actieve gebruikers per dag is LinkedIn in Nederland een serieuze factor.

 

Eerst vond ik LinkedIn niks. Zo zakelijk. Past dat wel bij ons bedrijf? Onze klanten zitten daar niet, dachten we. Dat bleek maar deels te kloppen. Bovendien wordt er veel kennis gedeeld - ook technische. En innovaties zijn er een hot item, daar praten we juist graag over mee.

 

wat ga je doen

Allereerst maken we je persoonlijke profiel compleet. Ook geven we je een paar handige tips & tricks die je helpen om up-to-date te blijven. Daarna kijken we naar wat je wilt bereiken en met wie je in contact wilt komen. Hoe pak je dat aan? Hoe vergroot je de effectiviteit van je acties op LinkedIn? In hoeverre helpt je bedrijfspagina daarbij? Last but not least: je gaat zelf ook berichten posten - we laten je zien hoe je dat slim en efficiënt aanpakt.

wat levert het op

Actief op LinkedIn is ontzettend zinvol voor de zichtbaarheid van jezelf en van je bedrijf. Maar ... het algoritme van LinkedIn bepaalt bij wie jij in beeld komt. En juist daar kun je met je collega's het verschil maken. Je leert hoe jullie samen je bedrijf beter in de spotlights zetten. Na afloop kun je aan de slag met een op jullie bedrijf afgestemde to-do-list en (interne) taakverdeling.

WAT KOST DAT?

Eén module volg je met twee personen al voor 695 euro. Wil je met meer collega's aan de slag, of misschien meer trainingen doen? Dat is extra voordelig!

Check de tarieven

TOE AAN WAT INSPIRATIE?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte. Gratis en zonder verdere verplichtingen.

↓                  ↓                   ↓
Communicatie voor Doeners logo