Misschien ben je online al heel actief met je bedrijf maar wil je weten of jullie aanpak beter kan worden ingebed in de organisatie. Wil je er meer collega's bij betrekken, creatiever worden in wat jullie posten of een ander aspect kritisch onder de loep nemen. Of misschien doe je nog nauwelijks iets op sociale media maar wil je nu online snel stappen gaan zetten. En kun je daar wel wat hulp bij gebruiken.

precies plan

We denken natuurlijk graag met je mee! Want ook al passen wij onze workshops, trainingen en brainstormsessie altijd al aan de situatie bij het bedrijf in kwestie aan, we snappen dat je soms behoefte hebt aan een heel precies plan van aanpak. Dat helemaal is afgestemd op de knowhow van je medewerkers en de dagelijkse praktijk in je organisatie. We werken met plezier een maatwerk plan uit dat 100 procent aansluit op jullie wensen.

eyeopener

Neem dan zeker eens contact met ons op. Een oriënterend intakegesprek kost je alleen wat van je tijd, verder is het natuurlijk helemaal vrijblijvend. We durven te wedden dat het je minstens één eyeopener oplevert. Dat is toch mooi meegenomen?

 

Bel 06 - 47144685 of mail naar info@communicatievoordoeners.nl.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Met het hele bedrijf een workshop sociale media: dat was superleuk! De scepsis die sommigen eerst hadden was snel weg: samen kregen we de beste ideeën.
En dat iedereen uit het bedrijf wel eens met een leuk voorstel voor een post komt of met een foto van project waar we aan werken maakt het goed te doen - ik coördineer vooral.

NIEUWSGIERIG?

Hoe zit het nou precies op sociale media? We hebben een kennisbank vol artikelen, tips & trucs en andere knowhow die je zo gratis kunt downloaden.

Check het hier

TOE AAN WAT INSPIRATIE?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte. Gratis en zonder verdere verplichtingen.

↓                  ↓                   ↓
Communicatie voor Doeners logo